• Friss
Xirfuni rajzlap, LED Mód Kényelmes, Nem Mérgező Könnyű Súly Biztonságos Festmény Testület, Hordozható Fiúk Lányok Festmény Ajándék(Fluoreszkáló Rózsaszín)

Xirfuni rajzlap, LED Mód Kényelmes, Nem Mérgező Könnyű Súly Biztonságos Festmény Testület, Hordozható Fiúk Lányok Festmény

HUF 2280.15

Árukból
A raktárban

A kétoldalas neon tollat használ, mosható, biztonságos, nem mérgező festékkel, a jól átlátható képernyő megkönnyíti a gyermekek másolni.Szuper hordozható, könnyű súly, nagyon alkalmas otthoni használatra vagy utazás.Könnyen letörölni szivaccsal vagy papírzsebkendőt, ami nagyon kényelmes használni.Nyomja meg a gombot, hogy bekapcsolja a led-es világítási üzemmód, amely lehetővé teszi, hogy a gyermek munkáját, hogy világít a sötétben.Ez egy must‑volna elem bármely gyerek, aki szeret doodle vagy a festék, a legjobb ünnepi, Karácsonyi vagy születésnapi ajándék a lányok vagy a fiúk.Szolgáltatás : 1. A kétoldalas neon tollat használ, mosható, biztonságos, nem mérgező festékkel, a jól átlátható képernyő megkönnyíti a gyermekek másolni.2. Nyomja meg a gombot, hogy bekapcsolja a led-es világítási üzemmód, amely lehetővé teszi, hogy a gyermek munkáját, hogy világít a sötétben.3. Szuper hordozható, könnyű súly, nagyon alkalmas otthoni használatra vagy utazás.4. Könnyen letörölni szivaccsal vagy papírzsebkendőt, ami nagyon kényelmes használni.5. Ez egy must‑volna elem bármely gyerek, aki szeret doodle vagy a festék, a legjobb ünnepi, Karácsonyi vagy születésnapi ajándék a lányok vagy a fiúk.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Rajz Pad Material : Plastic Applicable Életkor : 3 Éves +Elem : 3 x AAA elem ( nem tartozék) Csomag Lista : 4 x Drawing2 x Rajz Pen1 x tervezőasztalhoz.

Részletes specifikációk

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Drawing Pad
Material:
Plastic
Applicable Age:
3 Years Old +
Battery:
3 x AAA batteries ( not included)
Package List:
4 x Drawing :
2 x Drawing Pen :
1 x Drawing Board :

Termék-kiegészítések