• Friss
Termikus uzsonnás Doboz, Összerakható Rozsdamentes Acél uzsonnás Doboz, Hordozható Kék Hőszigetelt Rizs Noddles uzsonnás Doboz, Élelmiszer-Tartály(单层)

Termikus uzsonnás Doboz, Összerakható Rozsdamentes Acél uzsonnás Doboz, Hordozható Kék Hőszigetelt Rizs Noddles uzsonnás Doboz,

HUF 2781.00

Árukból
A raktárban

Biztonsági Csatok : Van, biztonsági csat két oldalán az ebédet, ami könnyen rögzítve megnyomásával.Nem kell aggódni, hogy lazul az ebédet, könnyen hordozható.A Levegő Lyuk : Nyomja meg a légrés a pecsét, nyissa meg az uzsonnás doboz fedél felnyitása előtt a levegő lyuk, a légrés el lehet távolítani, majd tisztítani, s könnyen kezelhető.Magas qulity : Termikus ebédet készült élelmiszer minőségű rozsdamentes acél PP anyag, amely erős, strapabíró, valamint a hosszú élettartamot.Széles Felhasználás : használja az ebédet hozni ételek, gyümölcsök, majd várta, hogy az irodában minden nap vagy utazás közben vagy piknik.Hordozható, Könnyű, egyszerű : Ez az ebéd doboz kicsi, ésszerű méretűek, könnyen hordozható használni, de nem veszi fel a helyet.Szolgáltatás : 1. Tökéletes tartani az ételt, meleg, friss, tartós, hosszú távú használatra. 2. A bélés anyaga magas minőségű rozsdamentes acél, polírozott, könnyen tisztítható. 3. A légrés, nyomja meg a légrés lehet zárni, hogy nyissa ki a fedelet az ebédet előtt nyitva a légrés, el lehet távolítani, tiszta nélkül foltok. 4. A termikus ebédet készült élelmiszer minőségű rozsdamentes acél PP, biztonságos, tartós. 5. Vannak biztonsági csat két oldalán az ebédet, ami lehet rögzíteni könnyen megnyomásával.Nem kell aggódnia amiatt, hogy az ebédet megoldja. 6. Használhatja az ebédet minden nap cipelni étkezés az irodába, akkor is használhatja, hogy amikor utazik.Specifikáció : Elem Típus : uzsonnás Doboz Anyaga : PP+304 Rozsdamentes Acél Szín : Kék egyrétegű Kapacitás : 0,7 L Típus : Egy Réteg Átmérő : Kb. 15cm / 5.9 Egy Réteg Magassága (fedél nélkül) : Kb. 6cm / 2.4 Egy Réteg Magassága : Kb. 8,5 cm / 3.3 Két Később Magasság : Kb. 15cm / 5.9 Súly : Kb. 238-338g / 8.4-12oz Szigetelés : Támogatás Mikrohullámú Sütő : Nem Támogatja a Csomag Lista : 1 x Ebéd Doboz.

Részletes specifikációk

Termék-kiegészítések