• Friss
Megnyugtatja Megnyugtassák Törölközőt, Könnyű Tisztítás Megnyugtató Törölközőt Játék Plüss Megnyugtató Játék Nem Mérgező a Harangok, a Haza, a Kisbaba(Szürke Elefánt)

Megnyugtatja Megnyugtassák Törölközőt, Könnyű Tisztítás Megnyugtató Törölközőt Játék Plüss Megnyugtató Játék Nem Mérgező a

HUF 9193.50

Árukból
A raktárban

TARTÓS :Után több folyamatok, a megnyugtassa megnyugtassák törölközőt tartós.A megnyugtató teether játék lehet elérni a maximális, illetve hosszú távú tartósság.MEGNYUGTATJA TÖRÖLKÖZŐT JÁTÉK : A belső gyűrű egy rajzfilm állat fejét vonzza a baba figyelmét fejleszteni a hallás-rendszer.A HARANGOKAT : az Állatok harangokat a fejüket, pedig az elefánt egy papírt, hogy cseng a füle, hogy a különböző akusztikai élmények a gyerekek.MEGNYUGTATÓ TEETHER JÁTÉK : Puha teether használják, enyhíti a szorongásos során a fogzás.Van 2 különböző típusú áll rendelkezésre, akkor választhat, az ön igényeinek.PUHA : Megnyugtassa megnyugtassák törölközőt készült magas minőségű, puha, nem mérgező, illetve tartós, könnyű lóg mellé a kiságy a szíjjal.Szolgáltatás : 1. Kiváló minőségű anyagból, puha, nem mérgező, illetve tartós, könnyű lóg mellé a kiságy a szíjjal.2. Puha teether használják, enyhíti a szorongásos során a fogzás.Van 2 különböző típusú áll rendelkezésre, akkor választhat, az ön igényeinek.3. A kötőelem a cserélhető, könnyű tisztítás, kényelmes, megbízható használata.4. A belső gyűrű egy rajzfilm állat fejét vonzza a baba figyelmét fejleszteni a hallás-rendszer.5. Az állatok harangokat a fejüket, pedig az elefánt egy papírt, hogy cseng a füle, hogy a különböző akusztikai élmények a gyerekek.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Megnyugtassa Megnyugtassák Towel Material : Rövid Plüss Választható Típus : Nyuszi, Elefánt Megfelelő Életkor : 0-2 Éves Baba Csomag Lista : 1 x Megnyugtassa Megnyugtassák Törölközőt.

Részletes specifikációk

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Soothe Appease Towel
Material:
Short Plush
Optional Type:
Rabbit, Elephant
Suitable Age:
0-2 Years Old Baby 
Package List:
1 x Soothe Appease Towel :

Termék-kiegészítések