• Friss
BlackBull Eredeti Viking Inni Horn Bögre - - Ban Hiteles Középkori Kupa. Sört, Bort, Sört. Választás a Vikingek & Trónok harca Rajongók Egy Tökéletes Ajándék egy Igazi Férfi | Természetes Polírozott | 16oz.

BlackBull Eredeti Viking Inni Horn Bögre - - Ban Hiteles Középkori Kupa. Sört, Bort, Sört. Választás a Vikingek & Trónok

HUF 4723.65

Árukból
A raktárban

PRÉMIUM HITELES VIKING INNI HORN - Minden Black Bull drinkware a kézzel készült, 100% - ban természetes agancs, hogy már alakú, mint egy másolat, egy középkori stílusú inni horn.EGYEDI KIALAKÍTÁS - Minden tartályos hagyományosan kialakított & kézzel vésett infinity gyűrű körül a testét.A TÖKÉLETES SÖRT HORN - Minden tartályos tartja 500 körül mls vagy 16oz.a kedvenc hideg ital, TERMÉSZETES Polírozott.Minden kürt, egyedi tervezésű, senki nem horn azonos design, méretét, alakját.ITAL bizalommal & ÉRDEKEL - A viking inni horn már csiszolt pedig zárva tartani a horn gyönyörű szivárgás ingyenes.Horn belső gondosan bevonva élelmiszer-biztonságban lakk.Alkalmas Mead, Sör, bor, Sör vagy bármilyen Ital.Ők csak azt jelentette, hogy a kézzel mosott.Kérjük, használat előtt mossa. 100% LEAKFREE ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA - Minden Viking inni horn jön garantált.A pénzt vissza, vagy meghalni!Ha nem vagy 100% - ig elégedett, csak a hajó a termék vissza a teljes vételárat!.Ital, étrend, valamint örül, mint egy Viking a saját kézzel készített horn tartályos az biztos, hogy csillapítsa a szomját.Ezek igazi, ivás horn bögrék, is ismert, mint horn tankards.Ez a rusztikus durva stílus sport, ami úgy néz ki tömérdek jó!Ezek a horn bögrék tartani arról, 16 dkg átlagosan.Néhány tarthat valamivel több. ♦HOGYAN KÉSZÜLT A Black Bull inni horn természetesen vágású igazi bölény, majd ökör szarv, etikailag származik gazdaságokban termelnek, ahol az állatok betakarított a hús.Szarvak nem vett élő állatok, az állatok SOHA nem bántották.Minden horn vágott, bélelve, kézzel csiszolt, lezárt, az élelmiszer-biztonságban lakk a belső.Minden horn igazán egyedi darab Viking lore. ♦MINŐSÉGI KIVITELEZÉS Black Bull kínál a legjobb minőségű középkori árut, minden Midgard.Ihlette középkori Skandináv kultúra, Black Bull hearkens, hogy egy idő, amikor megtiszteltetés volt, hogy mindent a győzelem volt zárva a vér!A kézművesek a hagyományos technikák, hogy utánozza, hogy a funkció megjelenése a középkori Skandináv kézműves. ♦A GONDOZÓ A KUPA A Black Bull inni horn 100% - os élelmiszer biztonságos, mint a belső bevonattal tiszta lakk.Sört inni, mead, sör, ital, vagy egyéb hideg ital bizalommal.Azonban ne igyál rendkívül forró italok ki a kupa, mint a szarv warp-ismételt expozíció után, hogy szélsőséges hőmérsékletnek.Ez azt is jelenti, hogy nem szabad hely a kürt, a mosogatógép.Különben is, a Norsemen nem puccos, mosogató gépek!Érdekel a kürt, mint a Skandináv kincs, ami van. ♦AZ IDŐ TISZTELT FOLYAMAT A kézművesek szorosan követi a hagyományos technikák az ősi Norsemen amikor a ravaszkodó a tökéletes horn bögre.Csak kisebb fejlesztések kerültek az eredeti technikákat. ♦ 100% - OS ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA.

Részletes specifikációk

Termék-kiegészítések