• Friss
Haj Catcher, Szilikon Haj dugót a Zuhany Haj Dugót tapadókorong, Mosogató Lefolyó Szűrő Fürdőszoba, Fürdőkád, Konyha, 2 Csomag (Szürke-Fehér)

Haj Catcher, Szilikon Haj dugót a Zuhany Haj Dugót tapadókorong, Mosogató Lefolyó Szűrő Fürdőszoba, Fürdőkád, Konyha, 2 Csomag

HUF 10354.50

Árukból
A raktárban

【Tartós Rögzítés Szívó】 : Ez a zuhany lefolyó haj catcher 4 tapadókorongok, hogy tartsa a haj csapda a hely, ahol a kád emelet.Hatékonyan erősíti a grip & ragasztó teljesítményével a csatorna védelmezője. 【Többcélú dugót】 : Universal design lefolyó protector 5.5*5,5 cm, vadul alkalmazható a legtöbb kilépő mosogató, zuhanyzó vagy kád lefolyóba.Ezek a haj szűrő használható a fürdőszobában a csatornába, fürdőkád lefolyó, konyha, mosogató, zuhanyzó, mosókonyha, bárhol álljunk meg egy csapda törmelék. 【Speciális Szilikon Haj Fogás】 : Készült egy rugalmas, vízálló TPR szilikon anyag.Használata egyszerű, tiszta. 【Modern design】 : A haj catcher célja a jó vízelvezető lyukakat, hogy több gyakorlati, mint a normál zuhany lefolyó védelmezője.Blokkolja a haj, illetve más törmelék hatékonyabban anélkül, hogy akadályoznák vízelvezetés. 【Méret & Csomagok】 : Ezek a haj catcher zuhany lefolyó Méret : tér,5.51*5.51*0.04 hüvelyk. 2 csomag 2 különböző színek zuhany lefolyó tartalmaz, Fehér, Szürke a kádban, vagy a konyhában.Illeszkedik az összes kevesebb, mint 4.7*4.7 hüvelykes kilépő mosogató, zuhanyzó vagy kád lefolyóba.Kiváló Minőségű Szilikonból Készült, prémium szilikon, tartós szerkezet, nem deformálódott.Illik standard mosogató, fürdőkád lefolyó, a design sűrű téglalap alakú lyuk is blokkolni a haj vagy más egyéb áramlását a csatornába.Könnyen tisztítható, illetve Használja Fel vizet egy tiszta, sík felületre, majd csatolja a balekok a felszínre, extrudálással ki a levegő a tapadókorong, majd javítsa ki a használata.Egyszerűen mosd meg, majd törölje le a haját catcher, majd hagyja megszáradni.Alkalmas a legtöbb, konyhai mosogató, mosodai csatornába, fürdőszoba csatornába, mosdók, fürdőkád lefolyó, stb. ami elősegítheti a szűrés a haj, meg valami maradékok tartani a csatornába, lapos, tiszta.

Részletes specifikációk

Termék-kiegészítések