• Friss
Szilikon jégkocka Tálca Tároló Bin fedő - Jég Tároló Doboz, Vödör, Könnyű-Kiadás Szilikon 26-Jég Tálcák, Kanál, Jég Tartály Fagyasztó, BPA Mentes (Skandináv Kék - 26 Kocka)

Szilikon jégkocka Tálca Tároló Bin fedő - Jég Tároló Doboz, Vödör, Könnyű-Kiadás Szilikon 26-Jég Tálcák, Kanál, Jég Tartály

HUF 2428.65

Árukból
A raktárban

????ÉLELMISZER-MINŐSÉGŰ BIZTONSÁGI ANYAGOK : A jég tárolóban, a gombóc készült 100% - ban biztonságos Élelmiszer Minőségű PP műanyag,a jégkocka tálca unibody készült Élelmiszer Minőségű, puha szilikon, ami a BPA-MENTES. ????JÉG KÉSZÍTÉSE, TÁROLÁSI MEGOLDÁS : Ez a jégkocka készlet tartalmaz 1 szilikon jégkocka tálca, egy jég tárolóban a fedelet, majd egy jeges kanál.Hogy 26 jégkockát a tálcákat, a tárolást, a jégkockát a bin a fagyasztó, hűtőszekrény.Tökéletes otthoni, bárok, kamra, felek, éttermek, stb. ????KÖNNYŰ-KIADÁS JÉG TÁLCA : A tálca készült, magas minőségű, puha szilikon.Ezek sokkal könnyebb, hogy engedje el a jégen, a puha szilikon anyag nem törik fagyasztás után hosszú ideig. ????TÖBBFUNKCIÓS : A jég tálcák tökéletes hűtési koktél, whisky, bor, limonádé, kávé, tea, Coca-Cola, gyümölcslé, több italok.Azt is fel lehet használni, hogy a baba étel, vagy a finom ételeket, például gyümölcs, jégkrém, fagylalt stb. ????SZAGTALAN, MOSOGATÓGÉP BIZTONSÁGI TÁLCÁK : Tárolja a jégkockát a tárolóban fedő megakadályozza jégkockát a elnyelő fagyasztó szagokat, illetve lehetővé teszi, hogy a hidegben, tárolni jeget, könnyen, könnyedén.A szilikon tálca, könnyen tisztítható, egyszerűen öblítse le vízzel, vagy közvetlenül tegye be a mosogatógépbe.

Részletes specifikációk

Termék-kiegészítések