• Friss
Személyre szabott Pótkerék Fedél Az Embléma, Fotó, Kép & Betűkkel (Válassza a gumiabroncs Méret/Vissza Kamera Beállítás MENÜ) Egyedi Méretű Bármely gyártmány/Modell (255/70r18)

Személyre szabott Pótkerék Fedél Az Embléma, Fotó, Kép & Betűkkel (Válassza a gumiabroncs Méret/Vissza Kamera Beállítás MENÜ)

HUF 7425.00

Árukból
A raktárban

Minden Egyéni, Személyre szabott pótkerék fedél az a szokás, hogy illeszkedjen az ön egyéni gumiabroncs méret.A legnépszerűbb gumiabroncs méretek szerepel a legördülő menüben.HA NEM LÁTJA A MÉRET A legördülő LISTÁBAN, kérjük lépjen kapcsolatba velünk A méret, mert MINDEN MÉRETBEN állnak rendelkezésre.Ellenőrizze, hogy kiválasztja ELADOTT/ELSZÁLLÍTJÁK GUMI FEDÉL KÖZPONTI (található, Kentucky, USA).Minden termék egy egy év garancia által biztosított eladó!.Minden nyomtatott képek segítségével felső sorban UV ellenálló Latex optimalizált karcálló festékek, hogy valójában etch a vinyl.Ez azt jelenti, hogy a kép nem lehámlik, mint a levegő, csiszolt vagy festett gumiabroncs kiterjed.A tinták eddig 3+ év!A nyomtatott kép enyhén fényes, van varrva, hogy egy tengeri minőségű vinyl (matt), amely magában foglalja a futófelület területen.A gumiabroncs kiterjed a biztosított 90 teszt font kötelet, hogy lehet húzni olyan szigorúan, mint amellyel a kívánt illik.Nem használunk elasztikus zsinór szakaszon, majd hagyja, hogy a levegő alatt a fedelét, hogy majd robbantani a gumiabroncs-fedezze le a gumit, ha utazik az autópályán.Minden gumiabroncs fedezze jön egy ingyenes sor zár biztonsági fiatalok telepített, valamint egy nagy teljesítményű zár zip nyakkendő segít megelőzni a lopást.Minden méretben állnak rendelkezésre, még akkor is, ha nem látja a méret szerepel a legördülő menüből.Ha a méret nem jelenik meg, válassza a kapcsolatot.Ha a megrendelés, akkor a megrendelés #, majd adja meg a pontos gumiabroncs méret, hogy szükség van a rend.A pótkerék fedél biztosított 90 teszt font kötelet, hogy lehet húzni olyan szigorúan, mint amellyel a kívánt illik.Nem használunk elasztikus zsinór szakaszon, majd hagyja, hogy a levegő alatt a pótkerék fedél az a fog fújni a kereket takarja le a gumit, ha utazik az autópályán.Minden pótkerék fedél jön egy ingyenes sor zár biztonsági fiatalok telepített, valamint egy nagy teljesítményű zár zip nyakkendő segít megelőzni a lopást.Létrehozhat a design segítségével TESTRE MOST eszköz. -Válasszon a több betűkkel stílusok, színek. -Töltsd fel a saját LOGÓ, DESIGN, GRAFIKA.Ha a megrendelés keresztül , kapni fog egy igazolást tervezés a jóváhagyást megelőzően a termelés. · Távolítsa el a gyári "a szépség címlap" a pótkerék(lásd a TULAJDONOSOK KÉZI). · A gumiabroncs-fedezze kifordítva osztott varrás az alján. · Nyitva a jármű kamera száron. · A fedél telepített, kezdve a csúcson, bontakozik ki a fedelet a futófelület terület a pótkerék.Ismételje meg mind a két oldalán a fedelet, amíg el nem éri az alsó. · Cinch a zsinórral egyenletesen keresztül a burkolat, amíg puha egyenletesen körbe a hátsó kereket. (Ez hasonló ahhoz, hogy egy függöny függöny rod, eltölteni egy plusz pár perc összeszorította a kötél a burkolat egyenletesen hátra, majd a kész termék lesz sokkal jobban néz). · Cserélje ki a gyár "a szépség címlap" a nyílásra.

Részletes specifikációk

Termék-kiegészítések