• Friss
Feszültség Mérő, Erő Mérő Szép Kivitelezés, Pontos, Kovácsolt, Hogy Jól Érzem magam a Mechanikus Nyomás

Feszültség Mérő, Erő Mérő Szép Kivitelezés, Pontos, Kovácsolt, Hogy Jól Érzem magam a Mechanikus Nyomás

HUF 4575.15

Árukból
A raktárban

Kisméretű, hordozható, a single‑tű fékpad kicsi, könnyen hordozható, illetve használatát.Visszafogott, de elegáns, a korszerű szürke‑fekete test ad egy egyedi, esztétikus.Pontos, kovácsolt a szép kivitelezés, hogy a mért adatok pontosabb.Az újonnan tervezett erőmérő készülék tartotta egyik kezével, ami kényelmes mérésére az erő egy tárgy.Használatával magas minőségű, ötvözetek, hogy jól érzem magam teszi a mérési munka könnyebb.Szolgáltatás : 1. Kisméretű, hordozható, a single‑tű fékpad kicsi, könnyen hordozható, illetve használatát.2. Visszafogott, de elegáns, a korszerű szürke‑fekete test ad egy egyedi, esztétikus.3. Az újonnan tervezett erőmérő készülék tartotta egyik kezével, ami kényelmes mérésére az erő egy tárgy.4. Pontos, kovácsolt a szép kivitelezés, hogy a mért adatok pontosabb.5. Használatával magas minőségű, ötvözetek, hogy jól érzem magam teszi a mérési munka könnyebb.Specifikáció : Elem Típus : Tensiometer Material : ABS+Alloy Model Specifikáció : MP-150-1 Pointer : Egyetlen Needle Measurement Érték : 150g Graduation Érték : 5g Scale styleu : 25-150-25 Accuracy : ±0.5 a Termék Használata : Tensiometer (grammban) alkalmas mechanikai nyomás, mint kontaktus nyomás, elektronikus kapcsoló, mikro kapcsoló szelep, rugós feszültség, a tárcsa mérőműszer orsó nyomás, automatikus telefonos berendezések névjegyet, majd az armatúra nyomás, magnó puffer készülék nyomás, valamint egyéb kapcsolattartási pont nyomás, valamint egyéb precíz nyomás, szakítószilárdsága vizsgálatok.Hogyan kell használni : Ha a vizsgálat, csak húzza az objektumot a vizsgálandó a ceruzával mozgás a statikus állapot, hogy a kívánt pozícióba.A tensiometer lehet vizsgálni vagy jobbra vagy balra, de a stylus kar mindig merőleges irányban a push-pull erő; feszültség mérő van osztva egy -, illetve kétágyas tűk.A single-tű tensiometer intézkedések olvas azonnal.Miután a kettős tű tensiometer intézkedések a legmagasabb érték, a szolga, a tű nem mozdul, ami kényelmes a tesztelő, hogy olvassa el a teszt érték.A csomag Lista : 1 x Tensiometer Note : 1.Ne dobd el a termék véletlenszerűen.2.Ne hajlítsa meg a mérési alufelni szonda.3.Ha a terméket nem lehet kalibrálni, nyissa ki a hátsó fedelet a kalibrálás.Nem ajánlott, hogy nyissa ki a hátsó.

Részletes specifikációk

Item Type:
Tensiometer
Material:
ABS+Alloy
Model Specification:
SEG-150-1
Pointer:
Single Needle
Measurement Value:
150g
Graduation Value:
5g
Scale styleu:
25-150-25
Accuracy:
±0.5
Product Use:
Tensiometer (in grams) is suitable for mechanical pressure such as relay contact pressure, electronic switch, micro switch, valve, spring tension, dial measuring instrument spindle pressure, automatic telephone equipment contact and armature pressure, tape recorder buffer device pressure and other contact point pressure, and other precise pressure and tensile tests.
How to use:
When testing, just pull the object to be tested with the stylus to move it from the static state to the required position. The tensiometer can be tested either clockwise or counterclockwise, but the stylus arm must always be perpendicular to the direction of the push-pull force; tension meter is divided into single and double needles. The single-needle tensiometer measures and reads immediately. After the double-needle tensiometer measures the highest value, the slave needle stops moving, which is convenient for the tester to read the test value. :
Package List:
1 x Tensiometer :
1.Do not drop the product randomly. :
2.Do not bend the measuring alloy probe. :
3.When the product cannot be calibrated, you can open the back cover for calibration. It is not recommended to open the back :

Termék-kiegészítések