• Friss
Csont Inlay, Luxus Ékszer Doboz Ajándék Tároló Fekete Mogul Dekoratív Ékszerek Téglalap alakú Design lakberendezés Inlay Bútorok által A. S Iparágak.

Csont Inlay, Luxus Ékszer Doboz Ajándék Tároló Fekete Mogul Dekoratív Ékszerek Téglalap alakú Design lakberendezés Inlay Bútorok

HUF 33750.00

Árukból
A raktárban

★》ANYAG : -Anyagok, Minőségi Fából, Egyedi, fa, Csont, Gombok, Csont Inlay, Fekete gyanta, Csont Inlay Éjjeli Fa,Teve Csont pedig mondjon le. ★》MÉRET : - 17.7 x 15.7 x 5,9 Cm standard otthon dekor modern klasszikus mezőbe, ez elég ahhoz, hogy boltban óra & ékszer, kulcs, tartozékok a doboz, hogy praktikus. ★》Bonyolult geometriai minták lehetővé teszi, hogy a hagyományos módon.Kézzel Készített Csont Inlay Dobozok.Tökéletes kiejtéssel a tablescape, valamint praktikus tároló a egzotikus kincseket. ★》MULTI HASZNÁLATA : ezzel a doboz tárolására óra & ékszer, kulcs, tartozékok a doboz, vagy tedd közelében az akváriumban vagy a virágcserép, hogy egy új, modern megjelenés a szobába. ★》Rendelésre.Így, az ügyfél tulajdonában van egy Új Darab, minden alkalommal. ★》, Hogy a tökéletes kombináció egzotikus szépség, a funkció, a darab is tesz egy egyedi ajándék egy szeretett ember. ★》FANTASZTIKUS AJÁNDÉK : Ha arra gondolsz, hogy ajándék, a barátok vagy a család tagja, ez a Kézzel készített természetes inlay dekoratív dobozban minden bizonnyal egy fantasztikus, innovatív ajándék.Elegáns, hangulatos, szem-fülbemászó inlay doboz lesz hozzá kegyelmet, hogy a szeretet ad.Kézműves termékek Kézműves Csont Inlay Fa Modern Virágos Mintás Ékszeres Doboz, Bútor Alapanyagok : Fa, Gyanta,Teve Csont Megjegyzés - "Mi Is az Egyéni parancsokat".Méret : 17.7 x 15.7 x 5,9 Cm Ez a Kis darab elegáns dobozban gyönyörűen megtervezett, hogy ez egy lenyűgöző megjelenés .Ez a doboz növelné a belső, majd a hozzáadás egy kiváló tárolási, hogy az értékes elemeket.Ez a tétel egy tökéletes Ajándék szeretteinek, bármilyen különleges alkalomra.Minden Elem teljes mértékben kézzel készített, valamint kézműves által képzett kézművesek őshonos India.A folyamat azzal kezdődik, hogy az épület egy fából készült alappal az olyan tételek, Chips csont, etikailag származik, mint melléktermék, gondosan vágva, finom formák több kézművesek.Ezek a chipek akkor elhelyezni, hogy a különböző bonyolult mintákat rá a gyanta, minden kézzel.Minden Termék végre viaszolt, valamint polírozott, hogy ki a részletes textúrák, valamint a szépség, a inlay munka.Kell egy csapat mesterember néhány napon belül teljes egyszeri tételek.Nincs két darab lesz hasonló, kisebb különbség a képek fog történni.A fotókon venni a természetes nappali fény, valamint a feltétel, hogy a darab, mint látható a képen.Megjegyzés : Egyedi termék nem lehet törölni bármely helyzetben.

Részletes specifikációk

Termék-kiegészítések